Hoppa till sidans innehåll

Kursledarna


BUGG

Jesper Broberg

Hej!
Jesper Boberg heter jag, 26 år gammal och jag är både taggad och tacksam över möjligheten att få komma och hålla träningar hos er i Varberg! Jag har dansat sen jag var liten och har tävlat inom BRR-danserna i 15 års tid med JSM-guld, JVM-guld och SM-guld som några av mina meriter. De swingdanser jag har dansat mest är bugg, boogie woogie och dubbelbugg. Jag har även undervisat dans och framförallt bugg i nära 10 år runt om i Sverige. Jag brinner för all dans och har gått Danscenters yrkesdansarutbildning i Stockholm där jag lärde mig dansa allt från balett till streetdance och jag använder mig gärna av inslag från andra danser när jag lär ut våra swingdanser.
Hoppas vi ses i höst!

Linda Johansson

Jag heter Linda Johansson och har dansat från 7 års ålder.

Började tävla när jag var 8 år och tävlade i 14 år. Efter det fick jag mitt första barn. Har idag 2 barn och nu känner jag ett stort sug efter att få börja igen och då är det toppen att kunna få börja med just er att lära ut något jag älskar.

Johan Eliasson 

 

Johan Eliasson heter jag. Jag kommer från Veddige där jag är uppväxt på en gård. Jobbar som servicetekniker inom lantbruk och entreprenadmaskiner. På fritiden tränar jag sidvagnsmotorcross och renoverar gamla bilar.

Har hållit på med dans i cirka 6 år då jag började som nybörjare och efter de första 2 åren gick jag upp till par/tävlingsträning. Sedan har jag stannat kvar där och börjat lära ut bugg.

Målet är att ta upp tävlingsdansen igen och komma ut och röra på mig.

RULLSTOLS DANSEN

Zanna Petersson

Zanna är född 1985 och har dansat länge ute på social golven. 

Hösten 2015 hörde Zanna av sig till klubben och fråga om hon kunde gå med i kurserna, vi hade aldrig haft någon rullstols buren i klubben och tog emot utmaningen med glädje. 

Nu har Zanna hand om handikapp grenen och utvecklar den tillsammans med klubben.

Zanna har tävlat en del och vunnit priser i bugg och tango bla.

 

 

 

Hjälptränargruppen

Hjälptränargruppen består av ett glatt gäng erfarna dansare som har partränat ihop under en lång tid. I hjälptränargruppen ingår:  Elin, David , Helena, Leif, Albert, Katrin. Den personliga presentationen kommer att ske på plats.

Gruppen syfte är att bistå med tränarhjälp för kursdeltagarna de gånger huvudtränaren inte är på plats. Hjälptränarna får privatlektioner samt går bredvid huvudtränare under kursens gång  för att öka deras kompetens i både dansande och pedagogik.

 

 

Uppdaterad: 20 AUG 2018 15:37

Postadress:
Varbergs SDK - Danssport
Elisabet Hagstrand, Hamravägen 4
51171 Fritsla

Kontakt:
Tel: 0702394405
E-post: This is a mailto link

Se all info