Hoppa till sidans innehåll

Fox fortsättningskurs Steg 1

09 APR 2017 12:43
  • Skapad: 09 APR 2017 12:43


Varbergs Sportdansklubb arrangerar fortsättningskurs steg 1 i modern fox med Ulrika Adamsson & Kent Rehnström från FoxSensual.
Fox är en av de vanligaste socialdanserna i Sverige. Dansen kan beskrivas som en upplevelsedans som bygger på ett samspel mellan förare och följare anpassat till musiken.

Fokus på denna kurs kommer att ligga på föra/följa, upplevelse och musikanpassning. Här bygger vi vidare på våra kunskaper som vi har fått på grundkursen. Vi kommer att jobba med olika steg och stegkombinationer som verktyg för att skapa variation och att anpassa rörelser till musiken.

Förkunskaper: Denna kurs riktar sig till dig som tidigare har gått någon av FoxSensuals grundkurser i modern fox eller annan grundkurs i moderns fox.
När: Söndag 7:e maj kl 13-17
Var: Himle bygdegård, Breidablicksvägen 6, 432 77 Tvååker (i närheten av Varberg https://www.hitta.se/himle+bygdegård/tvååker/hgRjjZvGqb)
Pris: 300 kr
Ledare för kursen är Ulrika Adamsson och Kent Rehnström från FoxSensual, två aktiva socialdansare med lång erfarenhet av att dansa modern fox.

Ni kommer att få öva och dansa mycket och i pauserna bjuds det på fika, typ frukt, kaffe och ngn kaka! Ange därför om du har några matallergier!
Efter workshopen kommer det finns möjlighet till "fridans" mellan kl 17-18 för de som vill öva lite x-tra!

Anmälan sker via mail till This is a mailto link
Vi eftersträvar jämna par och singelanmälningar paras ihop med förare/följare i den ordning anmälningarna kommer in. Finns ingen att para ihop med sätts man upp på väntelista.

Välkomna
önskar Varbergs Sportdansklubb

Skribent: Zanna Petersson

Varbergs Sparbank

 

Dansskor

Klubbens medlemmar får

10% rabatt vid köp av skor

 

 RF SISU Halland

 

Svenska Danssportförbundet

 

DansTV

Postadress:
Varbergs SDK - Danssport
Elisabet Hagstrand, Hamravägen 4
51171 Fritsla

Kontakt:
Tel: 0702394405
E-post: This is a mailto link

Se all info