Hoppa till sidans innehåll

Rullstolsdans


Alla kan dansa! Har du ett handikapp eller hamnat i rullstol senare i livet? Eller svårt att gå så du behöver en stol eller annan anpassning när du dansar? Ni är välkomna till oss! Vi vill intergera alla i dansen och sprida dansglädje! Vi tror på att alla kan samsas på ett dansgolv! Vår vision är att genom lekfullt exprimenterande bana väg för en danskultur där alla får vara med!

Denna del håller vi sakta på att bygga upp på olika sätt, om du kan ta instruktioner och byta danspartner hela tiden så är du välkomenen att göra en kursanmälan till ordinarie kurser. Har du andra/mer behov så håll utkik här på hemsidan, Instagram och Facebook. Vi kommer att ha lite olika evenemang som passar alla. 

Bl.a. kommer vi att anordna danskvällar där alla är välkomna, både medlemmar och icke medlemmar. Detta är ett bra sätt för alla att komma närmare varandra.  Det är vanligt att förare och följare inte vågar bjuda upp/tacka ja till danser ute på de stora dansgolven pga okunskap innan möjligheten att testa på i ett mindre sammanhang ges. En del av de som sitter vid scenen är där för att lyssna på musiken, andra älskar att dansa!    Så ta chansen att lära er dansa hos oss både som förare och följare!

Har du dansat tidigare och nu hamnat i rullstol så kan du fortfarande föra eller följa en danspartner över dansgolvet.

Har ni några frågor eller på något sätt vill visa intresse så mejla till
This is a mailto link
Vi bygger upp det tillsammans, vi leder er in i en ny dimension i dansens värld! 

Uppdaterad: 28 JUN 2018 09:03 Skribent: Zanna Petersson

Varbergs Sparbank

 

Dansskor

Klubbens medlemmar får

10% rabatt vid köp av skor

 

 RF SISU Halland

 

Svenska Danssportförbundet

 

DansTV

Postadress:
Varbergs SDK - Danssport
Elisabet Hagstrand, Hamravägen 4
51171 Fritsla

Kontakt:
Tel: 0702394405
E-post: This is a mailto link

Se all info